Nieuws

Deense Batavus Modellen.

Ook voor de Deense collectie van Batavus bent u van harte welkom.

Fietsen voor het leven!

Gemotiveerd door het verlies van zijn vader door kanker heeft hij besloten om te fietsen voor leven. De uitdaging is dat hij nooit op sportief niveau heeft gefietst. Hij begint bij nul en houdt alle momenten bij. Sponsor Herman van der Meulen fietsenmaker uit Groningen heeft hem de materialen geleverd en ondersteunt hem met zijn kennis, ook zijn “personal trainer” Grote die met een dijk aan fietservaring weet hoe hij het beste uit hem kan halen. Volg Ricardo naar de top van de Alpe d’Huez!

Volg hem , en lees zijn aanstekelijke verhalen, via www.ricardofietstweg.blogspot.nl

DE EERSTE 2014 MODELLEN ZIJN BINNEN!!!

WIST U DAT U BIJ ONS OOK UW IJSHOCKEYSCHAATSEN EN KUNSTSCHAATSEN KUNT LATEN SLIJPEN?

 

Banden in vele kleuren, € 22.95 per band.

 

Sluit dit venster

 

Batavus Lucca-Ego € 1549.00

Zeer compleet actie-model van Batavus!

Deze fiets is uitgerust met: een vrijloop motor waardoor fietsen zonder ondersteuning een genot is,een walk-assist systeem waardoor de fiets niet geduwd hoeft te worden maar zelf rijd, eenvoudig te bedienen display met 5 standen,en een krachtige accu.

Premium prestaties voor een prettige prijs  € 899.00

  • De nieuwe Gazelle Eclipse is bijzonder stijlvol, dankzij het hoogwaardig afgewerkte frame met Hydroformed buis
  • Extra licht fietsen en schakelen dankzij de witte Shimano Premium-8 naaf en de lekbestendige nieuwe Schwalbe Finta banden, ontworpen door Gazelle.
  • Opvallende kleuraccentenzijn tot in detail doorgevoerd op de fiets, tot aan de unieke spatborden toe.
  • De koplamp is volledige geïntegreerd in het spatbord waardoor deze bovendien minder kwetsbaar is (Goed Industrieel Ontwerp 2009).
  • De fiets staat altijd stevigdankzij de geïntegreerde PowerClick Evo standaard (Goed Industrieel Ontwerp 2011).
  • Met de bijpassende dubbele fietstas kleedt u de fiets helemaal aan in stijl.

De Eclipse is uitgevoerd met 8 versnellingen Shimano Nexus Premium met rollerbrakes en naafdynamo. Slechts 19,7 kg!

Bestel nu!

Travelrunners Zuidhorn lopen de Roparun

ZUIDHORN – De Travelrunners uit Zuidhorn doen vanaf zaterdag 26 mei voor het eerst mee aan de Roparun.
De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars kaartlezers, masseurs en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en ons team bestaat uit 23 personen.
Als team hebben we de afgelopen 16 maanden ongeveer 13.000 euro via acties opgehaald voor het goede doel. Dit hebben we gedaan middels diverse acties en donaties en een benefiet optreden van Pé Daalemmer en Rooie Rinus.
Het Zonnehuis in Zuidhorn heeft een subsidie gekregen om een snoezelbad en kamer te bouwen en het Martini ziekenhuis te Groningen heeft een hoofdhuidkoeler aan kunnen schaffen van het geld dat ze hebben gekregen van de Stichting Roparun.

Naast het inzamelen van geld voor het goede doel, heeft het team veel onkosten en is materiaal nodig. Bakkerij Leistra te Zuidhorn, van Esch Groente en Fruit te Noordhorn, Het Zonnehuis, Sligro Drachten, Fietsenzaak Herman van der Meulen uit Zuidhorn en Albert Heijn uit Zuidhorn hebben samen dit probleem voor ons opgelost.
Door deze actie kan zoveel mogelijk geld doorgesluisd worden naar het goede doel. Jobbird.com heeft het team in de kleding gezet. Steunen kan via de site van de Roparun. De link naar de site: http://www.roparun.nl/teams/2012/42.html (of via bankrekeningnummer: 15 78 34 344 t.n.v. St Travelrunners te Zuidhorn).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *